No Roof To Waste

Derbigum har gennem de sidste 20 år arbejdet målrettet med bæredygtighed og cirkulær økonomi i tagbranchen. Vi ønsker at sætte fokus på den grønne dagsorden i Dansk byggeri og har investeret i løsninger til cirkulær økonomi og genanvendelse. Vi vil lære danskerne, hvordan man bygger bedre og samtidigt tager hensyn til den planet vi bor på.

Danskerne vil have bæredygtige løsninger. Både når de bygger og når de renoverer! Og bæredygtighed har intet at gøre med bar røv og ring i næsen. Det handler om sund fornuft og god økonomi. 

Byggeaffald skal genanvendes. Og det skal være det hele! Ikke noget spild og intet skal i Småt Brændbart. Det er for uhyggeligt! Vi mener at alle producenter bør tage miljø og bæredygtighed seriøst og tage deres overskydende materialer tilbage – og betragte dem som råvarer.

Derfor opsamler Derbigum afskårne tagpap-rester og gamle tage fra vores byggerier over hele landet. Og genanvender materialerne i produktionen af nye produkter på Derbigums fabrikker i Belgien. 

Og ja. Det kan faktisk godt betale sig at køre resterne hele vejen til Belgien. Både miljømæssigt og økonomisk! Det viser beregninger foretaget af Region Midt og COVI.

Som den eneste tagpap-leverandør i branchen giver Derbigum en garanti for, at vore tagpap kan blive taget tilbage efter endt levetid – og genanvendt i produktionen af nye produkter.

Læs mere om Derbigums recycling program og hvordan vi genbruger gammelt tagpap i produktionen af ny.  

Læs mere på No Roof To Waste.dk

Kontakt os på telefon 70 15 15 17, eller send en mail på [email protected], for at høre mere om Derbigums genbrugsprocesser.