Uhyggelige levetider

Hallooo du! Danskerne vil have lange levetider. Også på deres byggematerialer! Og det skal være rigtige levetider. Rigtige levertider, som er dokumenteret i den virkelige verden – og ikke noget, som er opfundet af klamphuggere og clairvoyante bag et skrivebord i et laboratorie.

Rigtige levetider skal være dokumenteret i naturen. Af vind og vejr. Det giver en bedre økonomi og lavere driftsomkostninger. Og med lavere driftsomkostninger bliver vi alle sammen rigere. Og lykkeligere. Og gladere. Selv socialdemokraterne bliver gladere!

Derbigum har gennem de sidste 20 år arbejdet målrettet med bæredygtighed og cirkulær økonomi i tagbranchen. Vi ønsker at sætte fokus på den grønne dagsorden i Dansk byggeri og har investeret i løsninger til cirkulær økonomi og genanvendelse i branchen. Vi vil lære danskerne, hvordan man bygger bedre og samtidigt tager hensyn til den planet vi bor på.

Derbigum arbejder for at fremme ærlige producenter og ægte dokumentation. Ingen fake news – og ingen laboratoriefis. What you see, is what you get. Og når vi påstår at Derbigums tagløsninger holder i over 40 år, så er det naturligvis bygget på rigtige forhold. Det første Derbigum-tag i Danmark blev lagt i 1977 – og det holder stadig tæt.

Læs mere på No Roof To Waste.dk

Kontakt os på telefon 70 15 15 17, eller send en mail på [email protected], for at høre mere om Derbigums levetider.