Nyt samarbejde sikrer APP-tagdækningskurser i Audebo

Når kalenderen siger 2023 starter det nye samarbejde mellem EUC Nordvestsjælland afd. Audebo og Eurotag Danmark A/S, der til dagligt er den danske importør af APP-tagpaptypen Derbigum. 

 

Samarbejdet består i, at Audebo fremover skal køre tagdækningskurser i netop APP, da vi til dagligt allerede beskæftiger os med AMU-kurser, og da vi ydermere har ansat Johnny Dimon som timelærer til tagdækkerhallen. Johnny er allerede et kendt ansigt hos Eurotag Danmark, hvorfra han har stor erfaring i at udføre APP-tagpap gennem mange år. 

 

Det nye samarbejde har stor betydning for både kommende kursister, nuværende tagdækkerelever, tagdækkerfaglærerne hos EUC Nordvestsjælland og Eurotag Danmark. 

 

For kommende kursister og nuværende elever på Audebo betyder det, at de vil blive undervist i APP-tagpap af en rutineret timelærer i lokale og vante omgivelser og derudover kan nuværende tagdækkerelever også vælge faget som specialefag inden svendeprøven. 

 

Faglærerne på tagdækkeruddannelsen vil også blive opkvalificeret indenfor APP-tagpap: 

 

”To af vores faglærere skal til Belgien sammen med Johnny, for at lære mere om Derbigum og andre relevante produkter. Så kan vi både hjælpe og supplere hinanden og vi kan sætte flere undervisere på, hvis der er behov for det”, fortæller tagdækkerfaglærer fra EUC Nordvestsjælland afd. Audebo Tommy Dan Larsen, og fortsætter: 

 

”Jeg er super glad for det nye samarbejde med Eurotag Danmark. Det giver rigtig god mening for både kommende kursister og elever, men også for hele tagdækkerbranchen og med Eurotags produkter og vores kompetente time- og faglærere skal kurset nok blive en stor succes”. 

 

Hos Eurotag Danmark er de også glade for det nye samarbejde med Audebo: 

 

”Hos Eurotag Danmark sætter vi meget stor pris på den velvilje, faglighed og lyst til at lade mennesker dygtiggøre sig, som er at finde ved faglærerne på Audebo. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet”, fortæller Regions Salgschef i Eurotag Danmark A/S Kenneth Sandbye. 

 

APP-tagpaps fordele og egenskaber 

  • APP-tagpap udføres som ét lags tagdækning 
  • Har to uafhængige armeringslag 
  • Er UV resistent 
  • Højt smeltepunkt på 140 grader 
  • Lang dokumenteret levetid 
  • 100% genanvendelig 
  • Velegnet til certificerede byggerier 

 

Praktiske informationer om kurserne 

Da kurserne ligger i årshjul vil de hvert år ligge i de samme uger. Kurserne kommer derved til at ligge således: 

 

Forårskurser:

o Tagdækning - APP på flade tage: torsdag og fredag i uge 4 

o Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 5 

 

Efterårskurser:  

o Tagdækning - APP på skrå tage: mandag til fredag i uge 31 

o Tagdækning - APP på flade tage: mandag og tirsdag i uge 39 

 

Vil du vide mere om kurserne eller tilmelde dig, kan du gøre dette på voksenuddannelse.dk eller ringe til Lis Lynge Hansen på +45 72 29 03 05 

 

Vil du vide mere om samarbejdet, kontakt: 

Tommy Dan Larsen
Tagdækkerfaglærer på EUC Nordvestsjælland afd. Audebo
20 44 65 86
[email protected] 

 

Kenneth Sandbye
Regions Salgschef i Eurotag Danmark A/S
20 13 50 03
[email protected]