Om Derbigum, Eurotag og Tæt Tag konceptet

Kært barn har mange navne. Sådan er det også med os, og det kan kræve en lille forklaring.

 

Derbigum er blandt de førende på verdensplan inden for cirkulære tagpap-løsninger. Løsningerne er unikke i forhold til kvalitet og totaløkonomi og produceres i Belgien.

 

Derbigums løsninger importeres af Eurotag Danmark A/S og lægges udelukkende gennem et landsdækkende netværk af professionelle Derbigum tagdækkere, som er autoriserede gennem uddannelse og tagskoler i Danmark og Belgien.

 

Eurotag Danmark A/S har udviklet et koncept. Konceptet hedder Tæt Tag og navnet siger præcis hvad det går ud på – nemlig at gøre livet nemmere, når der skal vælges tagpap-tag. 

 

Tæt Tag konceptet er en garanti for, at hele arbejdet med et tagpap-tag sker professionelt hele vejen fra den første kontakt, til mange år efter at taget er lagt.

 

Konceptet er vores arbejdsbeskrivelse og måde at gøre tingene på. Det giver en lang række fordele, som gennem mange års erfaring har vist sig at være værdifulde for både tagdækkere og kunder.

 

 

Leverandør af tagpap-løsninger til erhverv og private i Danmark

Eurotag Danmark A/S er en del af den verdensomspændende Derbigum

organisation. Vi er generalagent for Imperbel i Belgien og har derved eneforhandling af Derbigum i Danmark. 

"Vi tætner Danmark"

 

Eurotag Danmark A/S har 2 kontorer i Danmark. Fra hovedkontoret i Århus betjenes Jylland/Fyn og Sjælland/ Lolland-Falster dækkes fra vores kontor i Ishøj.

Eurotag Danmark A/S er en moderne og fremtidsorienteret leverandør, der med et kompetent landsdækkende team af autoriserede Tæt Tag tagdækkere sikrer kunderne den bedste løsning.