Vil du høre en hemmelighed? 
Kan du holde helt tæt? Det kan vi!


Det første lag Derbigum-tagpap blev lagt i Danmark i 1977. Det ligger stadig hvor det altid har gjort og holder stadig tæt. Siden er der lagt mange millioner kvadratmeter Derbigum tagpap på bygninger overalt i det danske kongerige. Fælles for dem alle er, at de altid har holdt tæt under de skiftende danske klimaforhold.

 

Levetiden af et tagpaptag afhænger af to ting: Det anvendte materiale og måden taget lægges på. Derbigums unikke materialesammensætning gør, at det er tilstrækkeligt at lægge ét lag tagpap i stedet for to. Dermed spares både energi og ressourcer til lægning og produktion i forhold til at skulle lægge to lag. Det giver god mening og er årsagen til, at et Derbigum-tagpaptag har den bedste totaløkonomi på sigt.

 

Professionelle tage lægges af professionelle fagfolk, der ved hvad de laver. Dette sikrer kvaliteten af det udførte arbejde og dermed levetiden på dit tag. Derfor lægges Derbigum-tage udelukkende af autoriserede Derbigum-entreprenører, som er eksperter i lægning af tagpaptage og specialuddannede på vores tagskoler i Danmark og hos producenten i Belgien.

 

Derudover er Derbigums tagpapløsninger enestående i forhold til bæredygtighed og miljøbelastning. Som den eneste tagpap-producent i verden er Derbigum Cradle-to-Cradle certificeret – bl.a. på grund af vores grønne tagpapløsninger og genanvendelsesprogram.

 

Resultatet er ikke til at tage fejl af. Tætte ét-lags tagpaptage, som holder længere end alternativerne og hvor levetiden er dokumenteret af rigtige tage, der er lagt for mere end 40 år siden og stadig holder tæt. 

 

Har du lyst til at se hvor godt et ældre Derbigum-tag tager sig ud i virkeligheden, så ligger der også et tag i nærheden af dig. Kontakt os på telefon 70 15 15 17 for en aftale om en uforpligtende besigtigelse.