Grønne tage/bevoksningstage
– Få en ny og grøn tagløsning

Grønne tage giver mulighed for at få en unik og holdbar tagløsning, der hjælper til at rense luften i byen omkring bygningen

 

Rodhæmmende materialer er tilsat blandingen for at gøre den modstandsdygtig over for rodgennemtrængning, så den kan bruges under grønne tage, som er belagt med fx sedumplanter.

 

Bevoksnings- og grønne tage

Bevoksningstage giver enestående arkitektoniske muligheder for fx taghaver og rekreative områder. De renser luften og regnvandet kan opsamles til brug i gråtvandskredsløb. Den rodhæmmende overflade er modstandsdygtig over for rodgennemtrængning.

 

Membraner til intensive & ekstensive tage 

Derbigum GC AR

Derbigum GC er sammensat af en særlig modificeret bitumen der består af to seperate armeringslag der er velegnet til grønne tage. Anvendes på isolering samt intensive tage med en vægt mere end 50 kg/m2.

 

Klik her for at downloade datablad


Klik her for at downloade Reference Sheets 

 

Rod- & brandhæmmende membraner til grønne tage

Derbigum NT AR

Rod- og brandhæmmende bitumen membran til grønne tage til bygninger med cirkulær økonomi. Anvendes på hårdt og fast underlag, samt ekstensive tage med en vægt på max. 50 kg/m2.

Derbigum® NT AR er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

Klik her for at downloade datablad

 

Derbigum GC FR/AR

Rod- og brandhæmmende tagmembran der er velegnet til grønne tage. Anvendes på hårdt og fast underlag, samt intensive tage med en vægt på mere end 50 kg/m2.

 

Klik her for at downloade datablad