Pressemeddelelse 25.04.2016:

Gratis tjek af dit tagpaptag gør huset forårsklart 

Der er forår i luften, vejret er mildere, og efter den kolde årstids strabadser er det tid til at tage huset under kærlig behandling. Det gælder ikke mindst taget, som er særligt udsat, når temperaturen rammer frysepunktet. Derfor tilbyder din lokale Tæt Tag-tagdækker et gratis tagtjek af dit tagpaptag, så du kan sikre dig, at dit tag er kommet ordentligt igennem vinteren – det betaler sig nemlig. 

 

Foråret er skudt i gang, og de lune og lyse tider rykker gradvist tættere på. Men som husejer er det stadig vigtigt at huske, at vinteren kan sætte sine spor langt ud over de kolde måneder. Det gælder især for taget, som ofte er særligt udsat for sne og kulde og derfor risikerer at blive medtaget af den kolde årstids barske vilkår.

 

Det kan derfor være en god idé at få tjekket taget igennem af en professionel. Det er nemlig nu, at skaderne skal spottes og forebyggende reparationer bør udføres, hvis du vil sikre længst mulig levetid for dit tag. Hos din lokale Tæt Tag-tagdækker rykker de erfarne tagdækkere gerne ud til en gennemgang af dit tagpaptags tilstand – helt uforpligtende og gratis.

 

Undgå ekstraudgifter

Når foråret gør sit indtog, oplever vi desværre ofte husejere, der glemmer at få taget gennemgået for skader. Det kan ikke bare resultere i ekstraudgifter til udbedring af skader, men i værste fald til et helt nyt tag, hvis man ikke fanger problemerne i tide. Og det er langt fra altid, at forsikringen dækker, hvis årsagen er manglende vedligehold. Derfor tilbyder din lokale Tæt Tag-tagdækker et uforpligtende tjek af tagpaptagets tilstand efter vinterens strabadser, både for at komme ekstraregninger i forkøbet, men også for at bibeholde et flot og velholdt tag. Opdages et problem eller en skade, så får du et uforpligtende tilbud.

 

Kvalitetsløsninger med markedets længste holdbarhed

Din lokale Tæt Tag-tagdækker er en del af Tæt Tag Danmark, som er en landsdækkende kæde af professionelle tagpap-entreprenører. Tæt Tag Danmark giver dig som kunde garanti for følgende faktorer:

 

 • Produktet DERBIGUM

  DERBIGUM er et højkvalitetsprodukt og leverer det stærkeste og mest gennemprøvede tagpapprodukt med markedets længste levetid.

 • Autoriseret tagpapentreprenør

  Som autoriseret TÆT TAG-entreprenør har din lokale tagdækker gennemgået både special- og efteruddannelse, som garanterer et optimalt kvalitetsniveau.

 • Kvalitetskontrol

  Når taget er færdiglagt, besigtiges det af en uafhængig kvalitetskontrollør fra Eurotag Danmark, hvilket sikrer overholdelse af de nyeste forskrifter og bestemmelser samt omgående rettelser af evt. fejl og mangler.

 • Op til 20 års garanti

  Når taget er renoveret iht. TÆT TAG-konceptet, udstedes der en forsikringsgaranti, som dækker materialer, arbejdsløn samt evt. følgeskader.

Har du brug for et tagtjek af dit tagpaptag, kan du finde din lokale Tæt Tag-tagdækker her