Miljøvenlige løsninger

Derbigum er blandt verdens førende producenter af miljøvenlige tagpap-løsninger. Vores løsninger skaber fremtiden inden for tagpap-dækning og er unikke i forhold til levetid, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

 

Hos Derbigum tænker vi miljø og bæredygtighed ind i alt hvad vi laver. Også vores miljøvenlige og bæredygtige tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.

 

Det er løsninger, som giver sorte tal på bundlinien – også i dit grønne regnskab – og årsagen til, at førende virksomheder og institutioner vælger Derbigum på taget.


Som et eksempel på at Derbigum produceres med gode miljøintentioner har man i Belgien besluttet at opstille en vindmølle, der kan forsyne fabrikken med en del af den energi der bruges til produktion af Derbigum.


Genanvendelse af tagpap – en unik løsning

På fabrikken i Belgien er der opstillet et anlæg til recirkulering af Derbigum. Dette betyder at man i dag er i stand til at genanvende såvel spild fra produktionen som rester fra montagen af Derbigum løsninger. Ligeledes ville det i dag være muligt, at genanvende en gammel tagdækning udført med Derbigum.

Derbibrite

Hver dag modtager vores planet mere energi fra solen end vi kan forbruge på et år. Solen er en vedvarende og uudtømmelig energikilde. Derbibrite reflekterer sollyset og varmen med 81% på taget.